SIK SORULAN SORULAR

08-12-2023 22:46
SIK SORULAN SORULAR

İADE VEYA DEĞİŞİM VAR MIDIR ?

Efe Ayna Dekorasyon olarak ürünlerimizden memnun kalacağınızdan eminiz ve memnuniyetinizin, temel çalışma prensibimiz olduğunu bilmenizi isteriz.Ürünlerimiz tarafınıza sağlam ve eksiksiz teslim olma garantilidir. Tarafımızdan kaynaklı bir sorunda tarafımızca telafi edilmektedir.Lakin ürünlerimiz cam ve aynadan üretilerek yüksek hassasiyet içerdiği için değişim ve iade talepleri tarafımızca kabul olmamaktadır.

ÜRÜN KARGODAN KAYNAKLI HASARLI OLARAK ULAŞTI NE YAPMALIYIM?

Ürünü teslim aldıktan sonra paketi halı gibi yumuşak bir zeminde , dikkatli bir şekilde video çekerek açılmalıdır. ( Parke,fayans vb sert zeminler ayna ile temasında ürüne zarar verecektir.) Ürünün paketlerini çöpe atmadan çekilen videoyu bize göndererek bildirmelisiniz.En kısa sürede dönüş yapılarak ürününüz yenisi ile değiştirilecektir.

ÜRETİCİ FİRMA MISINIZ , KULLANILAN MALZEME NEDİR? 

Ürünlerimiz Aksaray ilinde yer alan fabrikamızda tasarım ve  üretim sürecinden geçerek paketlenip size gönderilmektedir. Talep ve trendler esas alınarak model tasarımları yapılmakta, son teknoloji makineler ile üretime geçilip el işçiliği ile detaylandırılmaktadır.

Ürünlerimizde tamamen ayna ve cam ,1.sınıf MDF ve boya kullanılmaktadır. 

ÖDEME SEÇENEKLERİ NEDİR, SİTENİZ GÜVENLİ MİDİR ?

Havale/EFT , Kredi Kartı , Kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle sipariş verebilirsiniz.

Websitemiz İdeasoft- Paytr güvencesi ile korunmaktadır.Güvenli ödeme yapılmaktadır.

SİPARİŞİM NE ZAMAN KARGOYA VERİLİR/ TESLİM EDİLİR ?

Siparişiniz ortalama 2-5 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Ancak kişiye özel üretim, kampanya dönemi gibi yoğun dönemlerde bü süre biraz gecikebilir. Aciliyeti olan siparişlerinizde sipariş oluştururken tarafımıza bilgi verirseniz ekip arkadaşlarımız yardımcı olmaya çalışacaklardır. Yurtiçi kargo ile hızlı teslimat yapılmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.